Gå til hovedinnhold

Nærmer seg åpning!

Nikita Borgsø

Når åpner dere?

Når du har lovet en trampolinepark til folket i Bodø så er det virkelig godt å vite at det ventes i spenning. For alle vi som jobber i og med Trix er akkurat det spørsmålet ikke lett å unngå. Det vi kan si, er at vi er like spent på svaret som alle dere! Kort forklart er det mange forskjellige deler som må være på plass innen åpningsdato.

Åpningsdato

Vi vil dere skal vite at vi jobber hele tiden med ett mål for øyet – å få åpnet trampolineparken i Bodø så fort som mulig! Det er slik at når vi publiserer en eksakt åpningsdato så skal vi stå ved den – og vi vil virkelig ikke ønske å flytte på åpningsdatoen.

Så det vi kan si….

Er at vi ennå ikke vet eksakt. Det vi vet er at alle i Trix står på for å åpne så fort som overhodet mulig, vi gleder oss skikkelig til å ønske alle velkommen inn!

Hilsen Nikita Borgsø, Trampolineparkdirektør

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.