Gå til hovedinnhold

Endelig åpning!

5 Juli !!!

Endelig har vi satt en åpningsdato for Trix – og vi er skikkelige klar for å ta imot kunder alle dager i sommerferien.

Det er veldig spennende, og vi håper vi klarer å leve opp til de høyeste forventningene! Dersom du tar besøket til oss nå som vi er helt ferske – så håper vi du gir oss beskjed om det er noe vi kan forbedre.

Vi har virkelig kjent på etterspørselen og har stått på gjennom lange dager for å komme i mål så fort som mulig! 5 Juli er vi klare! Så om du er fastboende, på besøk, kanskje en familie innom Bodø og venter på fly eller fergetur – velkommen! 

Du finner oss i Per Helgesensvei 99 – knapt 10 minutter fra Bodø sentrum. Det er gratis parkering for gjester.

Hjertelig velkommen!

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.