Gå til hovedinnhold
· JOBBE I TRIX · JOBBE I TRIX · JOBBE I TRIX · JOBBE I TRIX · JOBBE I TRIX · · JOBBE I TRIX ·

JOBBE I TRIX

Trix Trampolinepark – parksjef

 

Er du klar for å ta ledelsen i en av Bodøs mest energiske og morsomme arbeidsplasser? Har du lidenskap for å skape gode opplevelser og trivsel? Da er du den vi leter etter!

Trix Trampolinepark søker etter en entusiastisk og livlig person til stillingen som parksjef hos oss. Som parksjef vil du få muligheten til å lede et team av engasjerte medarbeidere, skape minneverdige opplevelser for våre gjester og være med på å utvikle vår trampolinepark til nye høyder!

Du vil være ansvarlig for å lede og motivere teamet ditt, sørge for at våre gjester får enestående service og opprettholde vårt høye kvalitetsnivå. Du må være en utmerket kommunikator og trives i en dynamisk og hektisk arbeidshverdag.

 

Arbeidsoppgaver:

* Kunderettet service, i parken, velkomsten og kafé

* Planlegge vaktlister og ferier, opplæring og oppfølging av ansatte

* Planlegge for den beste gjesteopplevelsen

* Varebestilling og planlegging for en god kaféopplevelse

* Inspeksjoner og vedlikehold av trampolineparken

* Oppfølging av løpende HMS arbeid

 

Som parksjef hos Trix Trampolinepark vil du jobbe i et energisk og positivt miljø, der hver dag er fylt med latter, glede og aktivitet. Du vil også ha muligheten til å utvikle deg selv og din lederkompetanse i en spennende bransje.

 

Ønskede kvalifikasjoner:

* Være over 18 år

* Sterke kommunikasjons- og organisasjonsevner

* Lidenskap for kundeservice

* Resultatorientert og ansvarsbevisst

* Økonomisk forståelse

 

Vi tilbyr gode utviklingsmuligheter i et selskap i vekst. Trix Trampolinepark skal være en inkluderende og støttende arbeidsplass, der vi verdsetter våre ansattes bidrag og engasjement. Hvis du er klar for å bli en del av Bodøs triveligste, sprekeste og livligste arbeidsplass, send oss din søknad nå! Vi ser frem til å høre fra deg og ønsker deg velkommen til å bli en del av Trix Trampolinepark-familien.

CV og søknad sendes til roar@eidissen.com.

Vi behandler søknader fortløpende. Søknadsfrist: 31.mai 2024.

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.