Gå til hovedinnhold
· Ofte stilte spørsmål · Ofte stilte spørsmål · Ofte stilte spørsmål · Ofte stilte spørsmål · Ofte stilte spørsmål · · Ofte stilte spørsmål ·

Ofte stilte spørsmål

Må jeg signere en egenerklæring?

Ja. Alle som skal hoppe eller være i lekeland skal ha en signert egenerklæring før hoppingen starter. Foreldre eller verge over 18 signerer for barn under 18 år. Skjemaet fylles enkelt ut på vår nettside. Velg mellom 24 timer eller 12 måneder gyldighet. Det er viktig at du signerer egenerklæringen før eller ved oppmøte. Om du er usikker på om din egenerklæring fortsatt er gyldig, vennligst ta kontakt med resepsjonen eller signer på nytt. Skjemaet lagres elektronisk i vårt system. 

Må jeg signere egenerklæring til barna i bursdag?

Foreldrene signerer for barnet sitt. Vi godtar også at den ansvarlige som booker bursdag, signerer èn felles egenerklæring for de som kommer i bursdagen. Fyll inn alle barna som kommer i bursdagen under «Jeg fyller ut skjema som foresatt selv på vegne til en bursdag». Velg 24 timers gyldighet.  Denne erklæringen har ingen varighet utenfor dette ene arrangement. 

Hva burde jeg ha med meg?

Vi anbefaler å ta med egen vannflaske. Du kan fylle vann på flasken her på Trix hvis du ønsker. Vannflasken oppbevares der du har hengt i fra deg jakkene eller skohyllen. Har du trampolinesokker fra tidligere besøk, ta disse med. Disse må ha anti-skli under sokken. Vi anbefaler også å ha på komfortable og fleksible klær.

Må jeg forhåndsbestille?

Vi har begrenset antall plasser i trampolineparken. For å sikre deg hoppetid må du booke på forhånd. Ved drop in kan det være ventetid på inngang.

Jeg ønsker å se på barnet mitt under hoppingen, må jeg betale for det?

Du som bare skal følge med mens barnet ditt hopper, betaler selvfølgelig ikke for det. Vi har sitteområde for foreldre i 2.etasje som kan benyttes, og du kan selvfølgelig være med opp i trampolinene å se på. Skulle du allikevel ønske å hoppe betaler du for ønsket inngangsbillett og hoppesokker.

Hva er aldersgrensen i parken?

Vi har 4 år aldersgrense i trampolinene pga sikkerhetshensyn. Lekeland er derimot åpent for yngre barn i hverdager og helgene. Merk at barn fra 4-6 år skal følges aktivt av en voksen.

Hver lørdag og søndag fra 09.00-12.00 har vi Tiny Trix, der de minste barna fra 0-6 år, under oppsyn fra en voksen, kan hoppe og leke i lekeland  i trygge omgivelser. Dette er veldig populært.

Kan jeg bruke gavekort hos dere?

Ja. Vi selger fysiske gavekort hos Trix og vi selger digitale gavekort som kan brukes på alt vi selger i parken. Link til digitale gavekort finner du her.

Får jeg tak i gjenglemte klær hos dere?

Ja, vi tar vare på gjenglemte klær i en viss tid. Vi sender melding til de som har navnelapper i klærne sine. De som ikke henter klærne sine donerer vi til Fretex.

Jeg ønsker å ta buss til dere, hvilken må jeg ta?

For å komme til Trix med buss må du ta 1-ruten og gå av på bussholdeplassen Grønnåsen.

Kan jeg kjøpe mat og drikke hos Trix?

Ja det kan du! Vi har en kiosk i 2.etasje der vi blant annet selger burger, toast, panini, brus, og annen enkel snacks.

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.