Gå til hovedinnhold
· Pressemelding · Pressemelding · Pressemelding · Pressemelding · Pressemelding · · Pressemelding ·

Pressemelding

Fra venstre Roar Eidissen, Benjamin Strøm og Bjørn Johansen i nye trampoline-lokaler under bygging.

Fra venstre Benjamin Strøm, Bjørn Johansen og Roar Eidissen.

Åpner trampolinepark i Bodø

– Det blir ett opplevelsessenter med aktiviteter for hele familien, sier Roar Eidissen. Våren 2022 åpner han Trix trampolinepark sammen med Benjamin Strøm og Bjørn Johansen.

Romslige lokaler

I de tidligere lokalene til Ahlsell og Signal på Alstad er planleggingen i full gang. Trioen har høye ambisjoner, nemlig å skape Norges beste trampolinepark. På hva de betegner som den perfekte beliggenheten blir det moderne utstyr i romslige lokaler.

At trampolineparken skal tiltrekke seg hele familien, blir bare forsterket av helhetsinntrykket på eiendommen. Hit Padel blir liggende vegg i vegg, med allerede nå over 3000 m2 aktiviteter.

Trix sine nye lokaler sett fra drone-perspektiv. Lokalet er et stort industri-bygg ved siden av en hovedvei.

Senteret er nærmeste nabo til Alstad/Grønnåsen krysset. Foto: Drone Nord.

Unik beliggenhet

Beliggenheten for trampolineparken er helt unik: -Hit kan du sykle trygt fra alle byens barne- og ungdomsskoler. Det blir rikelig med parkering og buss som stopper 100 meter fra inngangsdøren. Bodøsjøen, Alstad og Grønnåsen er et spennende område i utvikling, og vi gleder oss stort til å utvide aktivitetstilbudet med en trampolinepark.

– I planleggingsprosessen har vi vært innom flere ulike forslag og eiendommer før vi er kommet frem til den løsningen som blir best og er økonomisk bærekraftig. Det er klart at det er en betydelig investering å fylle så store lokaler, samtidig som vi synes det er viktig å skape noe som både er gøy og spennende på samme tid.

Lang tradisjon

Ahlsell-bygget ble bygget i 1975 av Nilsson AS. De første årene ble lokalene benyttet til rørlegger/engros-virksomheten til Nilsson, før de utvidet med butikk i 1988. I de senere år har Ahlsell og Signal vært leietakere. – Dette er et bygg med mye historie som de aller fleste i Bodø har vært innom på ett eller annet tidspunkt. Nå er vi glade for å skape ny aktivitet i et bygg med lang tradisjon, sier Bjørn.

Søker trampolineparkdirektør

Planen er åpne våren 2022, men eksakt åpningsdato er enda ikke satt. Roar oppfordrer folk til å følge Trix trampolinepark på sosiale medier, og tipse om de kjenner noen som ønsker å være med å lede trampolineparken fra start: – Vi er på utkikk etter en «Trampolineparkdirektør» som ønsker å være med å drive fram Trix Trampolinepark fra start. Jo tidligere vi finner en leder, jo mer vil vedkommende får være med å sette sitt preg på trampolineparken, sier Roar. Han avslutter med å oppfordre alle som er interessert om å ta kontakt.

Hold deg oppdatert med å følge oss på sosiale medier!

Roar Eidissen

E-post: post@trixtrampoline.no

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.